Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

05/26/2019

Fortællinger fra et liv på vejen

allergi

Hypnose henvender sig ikke kun til psykiske problemer, som mange fejlagtigt tror. Der er ofte stor sammenhæng mellem psykiske og fysiske problemer, hvorfor hypnose også kan mindske fysiske problemer. Af den grund er det gennem virkningsfuld hypnose fra Odense muligt at fjerne allergier.

Allergi er ikke medfødt

Sundhedsvidenskabelige undersøgelser viser, at allergi ikke er medført. Allergi er i stedet genetisk bestemt, så allergien er arvelig. Det er dog ikke sikkert, at allergien udvikler sig, selvom man har arvet allergien. Der er derfor tendens til, at allergi er dominerende i de samme familier, mens andre familier slet ikke har nogen former for allergi. Derfor har børn af forældre eller familiemedlemmer med allergiproblemer høj risiko for selv at udvikle allergi. Børn, hvor begge forældre lider af allergi, er særligt sårbare for at udvikle allergi. Det er derfor vigtigt at minimere de risikofaktorer, som kan få allergien til at udvikle sig. Det er gennem hypnose muligt at påvirke udviklingen, så allergien ikke udvikler sig og bliver et problem. Et eksempel på en behandling for allergi er blandt andet pollen. Gennem hypnosen er det muligt at slippe for at skulle blive indendørs, når der er meget pollen i luften. Det samme gælder for andre typer af allergier, så hverdagens frihed ikke bliver styret af allergiproblemer.

Hypnose for allergi

Det er dokumenteret, at hypnose er et brugbart redskab til at behandle allergi. Det er derudover også langt sundere for kroppen at blive hypnotiseret frem for at tage medicin, som kan mindske allergien. Med hypnose bliver underbevidstheden påvirket, så dårlige vaner bliver ændret til gode vaner. Underbevidstheden kan gennem hypnosen let påvirkes, da hypnosen skaber plads til modtagelighed for nye og positive forslag. På den måde skabes der et positivt sind, som kan føre til livsstilsændringer. Med positive livsstilsændringer opnås en bedre livskvalitet med en bedre sundhed, så hverdagen ikke bliver påvirket af allergiproblemer eller andre former for sundhedsskadelige problemer. Det er eksempelvis også muligt at få et effektivt rygestop i Odense, så rygestoppet er holdbart. Det samme gælder for andre afhængighedsproblemer, hvor psykiske problemer medfører et fysisk problem. Også stress og depressioner kan hypnotiseres væk, så både den fysiske og psykiske tilstand kan få det godt igen. Med henblik på hypnose mod for allergi vil hypnotisøren fjerne de faktorer, som er i stand til at udvikle allergien. Allergien kan ikke udvikle sig, når faktorerne er fjernet. Det er på den måde muligt at slippe af med allergi gennem behandling med hypnose.

 

C-hypnose

Bækvænget 6

5853 Ørbæk

Tlf: 28 57 20 52

Uncategorized

Kategorier

Meta