Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

07/18/2019

Fortællinger fra et liv på vejen

Skødeskrivning er meget vigtigt for gennemførsel af salg og køb af boliger.

Hvad er skødeskrivning?

Det er ikke muligt at gennemføre salg og køb af boliger uden skødeskrivning. Et skøde benyttes til at bevise, at boligsalget bliver tinglyst. Dokumentet for skødet viser hvem, der er boligens retsmæssige ejer. Det er derfor ikke muligt at lave et retsmæssigt ejerskifte af en bolig uden en skødeskrivning. Skødet indeholder den grundlæggende information om boligen. I informationerne skal der derfor indgå både sælger og købers navne, boligens adresse, boligens købesum, pantehæftelser, forpligtigelser ved handlen, en offentlig ejendomsvurdering samt overtagelsesdagen.

Skødeskrivning - få professionel hjælp

Hvem kan lave skødeskrivning?

Til udarbejdelse af skødet skal der søges juridisk hjælp til skødeskrivning, så skødet bliver udarbejdet korrekt. Det foregår typisk gennem en advokat med specialviden inden for skødeskrivning – eksempelvis en boligadvokat. En boligadvokat har stor erfaring med skødeskrivning under køb og salg af boliger. Boligadvokaten vil sørge for at udarbejde alle de nødvendige dokumenter i overensstemmelse med de gældende regler. Det er på den måde muligt at undgå, at der opstår problemer under skødeskrivningen, så skødeskrivningen hurtigt og effektivt kan gennemføres. I dag foregår skødeskrivningen elektronisk, hvilket gør processen langt hurtigere end førhen.

Hjælp til hele købet og salget

En boligadvokat er ikke kun til hjælp angående skødeskrivning. Det er muligt at få professionel boligrådgivning til salg og køb af boliger, så forløbet bliver succesfuldt. En boligadvokat kan repræsentere enten køber eller sælger. Der er adskillige fordele ved at benytte en boligadvokat i stedet for eksempelvis en ejendomsmægler. Boligadvokaten er også i stand til at sørge for de juridiske dokumenter, som kræves. En boligadvokat kan rådgive og hjælpe både før, under og efter boligkøbet eller salget. En boligrådgiver kan først og fremmest rådgive om det område, hvor der søges efter bolig. Således er det muligt at sammenligne områdets kvadratmeterpris, så boligens pris kan forhandles derefter. Forhandlingerne vil udelukkende foregå på professionel vis, hvor kunden vil bliver informeret løbende. Når drømmeboligen er fundet, vil boligadvokaten udfærdige alle nødvendige dokumenter. Risikoen for fejl i processen mindskes, når de udarbejdes af en erfaren boligadvokat. Det er på den måde muligt at få gennemført forløbet hurtigt. Når boligkøbet eller salget er gennemført og afsluttet, er boligadvokaten stadig til stede, hvis det er nødvendigt. Der kan opstå uventede skader og problemer med boligen, som tilstandsrapporten ikke belyste. I den situation kan boligadvokaten afgøre, hvem der retsmæssigt har ansvaret for at finansiere og ordne problemet. Ansvaret kan trygt overlades til boligadvokaten, der vil sørge for, at alt forløber, som det skal.

JURIST- OG SKØDEHUSET
Holmbladsgade 44, 2. tv
2300 København S
Tlf: 60 61 76 78

Boligadvokat , Boligrådgivning , Skødeskrivning

Kategorier

Meta