Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

07/18/2019

Fortællinger fra et liv på vejen

Når du står og mangler en ny bil, hvad enten det er til privat brug eller en firmabil, bør du overveje, om leasing vil være en god løsning for dig. Mange mennesker er skeptiske over for leasing, men det er som oftest fordi de reelt ikke er klar over, hvad leasing går ud på.

Hvad er leasing?

Leasing betyder, at du eller dit firma lejer den bil du kører i. Som regel vil der først være tale om leasing frem for udlejning, hvis det foregår i en periode, fx på over 6 måneder. Hvis det er under 6 måneder, kan det kaldes mini-leasing eller flex-leasing. Leasing af brugt bil kan foretages både af firmaer og private, og mens det har været meget udbredt blandt virksomheder, er det så småt også ved at blive populært blandt private. Det smarte ved leasing er, at du ikke løber samme økonomiske risiko, som hvis du køber en bil. Hvis du kun skal bruge bilen i en begrænset periode, giver det ofte ikke mening at købe, og her kan leasing være en fordel. Når du leaser en bil, skal du typisk betale et beløb i starten af leasing-perioden, der fastsættes i forhold til bilens værdi. I visse tilfælde skal du samtidig betale et depositum. Depositummet for du tilbage, hvis du afleverer bilen i samme stand som du fik den i. Derefter skal du betale en månedlig ydelse for leasing, og det beløb fastsættes også i forhold til bilens værdi. Du får service på bilen med i ydelsen, så i modsætning til en bil du selv har købt, skal du ikke selv betale eventuelle værkstedsregninger selv.

Leasing - godt eller dårligt

Leasing og slitage

Mange er tøvende over for leasing som en løsning på deres behov for en bil, fordi de er bange for at få en stor ekstraregning ved tilbagelevering på grund af slitage. Man bør selvfølgelig fra starten af være opmærksom på, om ens brug af bilen inkluderer aktiviteter, der vil slide på bilen indvendigt eller udvendigt. Alt efter hvilket form for leasing du vælger, kan du dog ofte finde en løsning på dette, der ikke gør leasing til en risikabel økonomisk situation. Visse brugtvognsforhandlere som for eksempel Bilhuset Laursen, der er en bilforhandler i Køge, tilbyder at indberegne eventuel slitage i leasing-ydelsen, så du ikke kommer til at stå med en dyr ekstra regning ved leasingens slutning.

Bilhuset Laursen A/S
Ørnevej 4
4600 Køge
Tlf: 56 50 02 44

biler , Brugtvognsforhandler , Leasing biler

Kategorier

Meta