Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

07/18/2019

Fortællinger fra et liv på vejen

Julen er tiden, hvor familietid bør være i fokus. Man behøver ikke kun at være samlet med familien om juletræet juleaften – brug i stedet hele december måned, og lav alverdens aktiviteter med børnene, som der ikke er mulighed for på andre tidspunkter af året. Vil du gerne bruge tid med dine børn i julen, men er i tvivl om, hvad I lige skal finde på? Her er nogle skønne juleaktiviteter, hvor alle kan være med.

Klar, parat, bag!

Det er blevet mere og mere populært selv at lave sit eget brød og kager. Bagning kan være dejligt afstressende, da man er fokuseret på at arbejde med hænderne. Her er det en super idé at involvere børnene. Jo mere de har fingrene i madlavning fra barnsben, jo nemmere bliver det, når de engang selv skal stå på egne ben. Juletiden er oplagt som øvelse. Kast jer ud i at bage klejner, pebernødder og småkager. Lav selv julekonfekten – børnene vil elske at bygge små figurer ud af marcipan og nougat. Sæt en juleplayliste på, som kan spille i baggrunden, og gå så ellers i gang med at bage!

Byg med sne

Hvis I er heldige, bliver det en hvid jul. Intet gør os i julehumør som smuk hvid sne, der langsomt daler ned og lægger sig på græsset. Tag ungerne med ud i haven, og vær med til at lege i sneen. I kan for eksempel lave en konkurrence om, hvem der kan bygge den højeste snemand. Hvis I er mere modige, så prøv at give jer i kast med at bygge en iglo. Dette er også et projekt, der godt kan tage et par dage. Det vil være meget tilfredsstillende at se konstruktionen tage form, for at man til sidst kan sidde inde i den. Skal det være en mere simpel udfordring, så lav smukke sneengle i stedet. Sneen i indkørslen skal alligevel ryddes, så hent noget sne til jeres konstruktioner deromme, inden I hyrer snerydning, hvor al sneen fjernes, så postmænd og skraldemænd kan komme til.

Tag på julemarked

En anden rigtig hyggelig aktivitet er at tage på julemarked. Her er der rig mulighed for at komme i julestemning, og I kan forsøge at finde smukt og unik julepynt, som man ikke lige kan købe i butikkerne. Gåturen mellem de mange stande gør jer sultne, og I kan derfor købe lune æbleskiver med syltetøj og flormelis til frokost. Top dagen på julemarkedet af med at give børnene et par lækre honninghjerter.

Snevagten A/S

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

3871 1700

snerydning

Kategorier

Meta