Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

07/18/2019

Fortællinger fra et liv på vejen

Wipe out til polterabend

En polterabend er en helt særlig lejlighed. De fleste oplever kun denne dag én gang i livet, og derfor gør venner og familie deres ypperste for at gøre dagen uforglemmelig.

Til denne særlige lejlighed hører sig naturligvis aktiviteter, der sætter gang i lattermusklerne og skruer op for stemningen. Skal du holde en polterabend i Vejle får du her tre gode idéer til, hvad der kan være på programmet!

For ham eller hende der elsker at grine

Wipe Out er en aktivitet, hvor det er umuligt ikke at grine. Her går det ud på at undgå at blive væltet omkuld, mens du står i en ring omgivet af forhindringer. Det kræver, at du både hopper, dukker dig, kaster dig og ikke mindst holder koncentrationen! Og dét kan vise sig at blive en svær opgave, når de andre deltagere mister balancen!

Der kan være flere deltagere i gang på samme tid, men selv for de, som ikke er med i første runde, vil Wipe Out være et underholdende syn!

For ham eller hende der er vild med taktik

Paintball er et populært valg til polterabender. Med taktik, konkurrence og spænding i højsædet er dette nemlig en aktivitet, hvor der er garanti for god underholdning og masser af gode grin. I dyster på hold mod hinanden, og med paintballgeværer gælder det om at få ram på modstanderne hurtigst muligt.

At gemme sig for modstanderne og snige sig ind på dem giver et sus af adrenalin i kroppen, og dette gør denne aktivitet til et godt valg til en polterabend. I er naturligvis beskyttet på forsvarlig vis, så ingen kommer til skade under aktiviteten.

For ham eller hende der holder af præcision

Hvis den kommende brug eller gom foretrækker præcision og ro over høj puls, er aktiviteter på en skydebane et oplagt valg. Her kan man dyste i forskellige discipliner – compoundbue, luftpistol, pusterør og luftgevær – med forskellige våben. Det er de færreste, der kender meget til skydebaner, og derfor er denne aktivitet en god idé til mange polterabender, hvor man ønsker at prøve noget nyt.

Der er således mange gode idéer til, hvad du kan planlægge til en polterabend. Du har også mulighed for at bruge idéerne, hvis du skal holde et firmaevent i Jylland – også her vil aktiviteterne være velegnede.
Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring
75 80 10 08

Aktiviteter , Planlægning , Polterabend

Kategorier

Meta