Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

05/26/2019

Fortællinger fra et liv på vejen

nakkesmerter

Smerter i ryggen og nakken gør ikke nødvendigvis kun ondt i selve området. Der er risiko for, at smerterne gradvist spreder sig til andre dele af kroppen i takt med, at smerteniveauet stiger. Derfor vil andre led og muskler også lide skade af problemet, hvilket gør problemets omfang større og alvorligere. Et højt smerteniveau kan også medføre psykiske problemer.

Behandling og lindring af problemer

Smerter i nakke, ryg og andre dele af kroppen kan med stor succes behandles hos en erfaren osteopat og fysioterapeut fra Virum, som kan afhjælpe kroppens problemer. Det er især en fordel at blive behandlet gennem osteopati, da der er fokus på hele kroppens funktionalitet. Dette fokus bygger på den anatomiske forståelse af, hvordan kroppens systemer er i stor sammenhæng med hinanden. Der skal af den grund være balance mellem kroppens systemer og strukturer, hvilket en ostepat kan hjælpe med.

Fysioterapeut med efteruddannelse i osteopati

Ostepatibehandlingerne udføres af en efteruddannet fysioterapeut fra Birkerød, som udnytter alle fordelene fra sin brede viden om kroppen. Det er på den måde muligt at opnå en positiv og effektfuld behandling, som hurtigt får rettet op på skaden. Ved undersøgelse af problemet vil rygsøjlen samt andre led, bindevæv og muskler blive efterset for at lokalisere problemet og se, om problemet påvirker andre dele af kroppen. Behandlingen foregår derefter på en briks i klinikken, hvor der vil ske en korrektion og mobilisering af led, ledbånd, muskler og bindevæv, som efterfølgende også vil blive udstrakt. Idéen er ikke kun at behandle problemet – idéen er også at få kroppen til at fungere optimalt med henblik på at undgå, at flere nakkesmerter eller andre smerter opstår på ny. Der behandles derfor også i fordøjelses- og organsystemet samt nerve- og kraniesystemet, selvom smerten eksempelvis befinder sig i muskel- og skeletsystemet. Der behandles i alle ubalancerede systemer for at opnå balance i kroppen.

Både fysiske og psykiske fordele

At indgå i et behandlingsforløb hos en osteopat omfatter ikke kun behandling på en briks. Der vil også fokuseres på livsstilsvaner, da der netop er fokus på hele kroppens funktionalitet og sammenhæng. I samarbejde med osteopaten vil der udarbejdes en spise- og træningsplan, som kan effektivere behandlingsforløbet. Sund kost, som eventuelt er suppleret med kosttilskud, samt relevante træningsøvelser vil afhjælpe smerterne hurtigere. Det vil samtidigt også skabe en øget styrke og bedre balance i kroppen. Det medfører et øget positivt niveau af livskvalitet. Behandlingen kan således afhjælpe stressorienterede problemer og andre psykiske problemerne. Et besøg hos en osteopat er derfor ikke kun for at afhjælpe nakkesmerter og andre smerter – det øger også livskvaliteten, hvilket giver en endnu bedre balance i kroppen. Det medfører en god cirkel, hvilket forebygger kroppen til være modstandsdygtig over for nye problemer.

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte
Tlf: 24 62 20 83

Uncategorized

Kategorier

Meta