Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

07/18/2019

Fortællinger fra et liv på vejen

Hvis du går og overvejer at få lagt nyt gulv, kan mulighederne synes uendelige. Alt efter rummet hvor gulvet skal ligge, kan man dog indskrænke mulighederne. Hvis eksempelvis dit badeværelse trænger til nyt gulv, kan du med fordel vælge at få støbt et terrazzogulv. Det passer godt ind på de fleste badeværelser men kan også sagtens give charme til hjemmets andre rum. Et terrazzogulv er smukt og tilfører elegance og stil til rummet. Der er dog ikke kun æstetiske fordele ved at få støbt et terrazzogulv. Læs med her, og hør om terrazzogulvets fordele.

Det bliver smukkere og mere hårdført med tiden

Man siger, at vin bliver bedre med årene. Det er dog ikke altid korrekt. Et terrazzogulv kan du til gengæld være sikker på bliver smukkere med tiden – hvis det vel at mærke behandles pænt og rengøres med jævne mellerum. Med en periodisk rengøring i natursæbe opløst i varmt vand bliver det ikke kun pænere med tiden – det bliver også mere hårdført.

Terrazzogulvets fordele

Det er nemt at reparere

Trods sin hårdførhed kan et terrazzogulv – som så mange andre ting – godt gå i stykker, hvis det udsættes for eksempelvis noget tungt. Hvis du uheldigvis skulle tabe noget tungt på dit terrazzogulv, kan det repareres nemt og billigt. Det betyder, at du slipper for at gå og bekymre dig om at ødelægge dit terrazzogulv, som man ellers ofte gør med pæne ting. Hvis uheldet skulle være ude, er der masser af virksomheder, som udfører reparation af terrazzogulve i København og omegn.

Det er nemt at rengøre

Et korrekt støbt terrazzogulv kan overfladebehandles, så det nemt og hurtigt kan rengøres uden brug af kraftige kemikalier og rengøringsmidler. Det kræver dog ordens- og detaljesans at støbe et terrazzogulv. Derfor bør du vælge den rette montør, når du skal have lagt nyt terrazzogulv. Så kan du være sikker på at få støbt et gulv, som ikke er svækket af furer, som ellers kan samle snavs og fugt.

Det giver dig mulighed for at gøre dit gulv personligt

Terrazzogulvet produceres ved hjælp af en gammel teknik, hvor skærver af marmor blandes med cement. Du kan med fordel blande terrazzo med sten og mosaikker for at få et flottere resultat. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du får støbt et terrazzogulv. Så allier dig med en dygtig entreprenør, som kan støbe et nyt terrazzogulv, i dag, og oplev terrazzogulvets utallige muligheder.

P.G. & Søn ApS
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
Tlf: 38 71 17 00

 

terrazzogulve

Kategorier

Meta