Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

05/26/2019

Fortællinger fra et liv på vejen

Brylluppet er for mange mennesker, kvinderne især, en af livets vigtigste begivenheder. Man siger, at mange piger drømmer om det, fra de er helt små, og det er nok ikke helt ved siden af. Uanset om det er kravene fra samfundet eller ens egen, særlige smag, er der mange ting, man gerne vil have, skal være helt perfekte på den store dag.

Nogle vælger at have et tema, andre vil bare gerne fejre kærligheden og løftet om medgang og modgang. Nogen vælger at følge deres kulturelle traditioner, mens andre vil gå stik imod dem og gøre alt anderledes. Fælles for mange kvinder er imidlertid, at brylluppet skal have en essens af romantik og nærhed. Til et bryllup fejrer man ikke bare, at to mennesker har sagt ja, men at to hjerter har sagt ja. Derfor emmer mange bryllupper er nærhed, ømhed og romantik.

Find et romantisk selskabslokale til din bryllupsfest

Bryllupper indbyder ofte til store fester, og store fester kræver ofte store rum. Derfor vælger mange at leje selskabslokaler i deres nærområde, Næstved eksempelvis, fordi det så et lettere for gæster at komme dertil efter besøget i kirken. Lokalet er et af de vigtigste dele af brylluppet, og man skal derfor vælge det med omhu. Meget kan gøres med pynt, men omgivelserne kan man ikke flytte på. Der findes slotte, palæer og gamle gårde, der er ombygget til at lægge romantiske rammer til netop bryllupper. Har man først de romantiske rammer, er man kommet et langt stykke. Nogle steder er så detaljerede og smukke i sig selv, at der kun er brug for minimal pynt. Borde og stole er ofte lige så smukke som lokalerne, og der skabes derfor en smuk harmoni, og det fungerer som en perfekt kulisse for festen.

Lokalet er i sig selv vigtigt, men eftersom det kun er rammen for festen, er der også mange andre ting, der skal tages vare på. Det er eksempelvis mad og borddækning. Som sagt følger borde og stole ofte med lokalet, og disse passer typisk til sceneriet. Bordækningen og menuen varierer dog fra fest til fest, fordi hvert brudepar ønsker noget forskelligt. Derfor bør man snakke med udlejerne af de selskabslokaler, man kigger på, hvad end det er i Køge, Næstved eller Roskilde. De har sandsynligvis erfaringer med den slags fester, og de kan komme med idéer og vise deres forskellige valgmuligheder frem. Dernæst er det bare at vælge, hvor et af livets vigtigste fester skal holdes.

Theilgaards Selskabslokaler
Theilgaards Torv 6
4600 Køge
Tlf: 56 63 91 00

Bryllup , Bryllupslokaler , Romantisk selskabslokale

Kategorier

Meta