Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

07/18/2019

Fortællinger fra et liv på vejen

Før i tiden hørte ATV’ere hjemme i ørkenen eller andre steder med kuperet terræn, hvor en stor motor og god trækkraft var afgørende for at kunne bevæge sig sikkert igennem. De er stadig at finde disse steder, men de er også blevet et almindeligt køretøj i Danmark, som især anvendes på landejendomme og i diverse dyre- og naturhaver rundt omkring i landet. Med deres størrelse og kraft, kan de erstatte en række af de opgaver, som man før i tiden brugte traktorer til at udføre, men størrelsen på en ATV gør arbejdet meget nemmere. Går du og drømmer lidt om at blive ejer af en ATV i den nærmeste fremtid, så er det en god ide at læse med videre. Vi kommer med nogle bud på, hvordan du får lavet den bedste handel, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en ATV.

Forskellige mærker og modeller

Der findes flere forhandlere og producenter af ATV’ere. Måske foretrækker du et helt bestemt mærke, eller måske har du nogle specifikke krav til køretøjets motorstørrelse og siddekomfort. Men for at finde frem til det største udvalg, så er det godt at gå til en forhandler med ekspertise inden for området, og endnu bedre hvis de primært forhandler ét specifikt mærke. Yamaha er kendt for at lave kvalitetskøretøjer, der kan klare nærmest alle former for vind og vejr. Landet over er det muligt at finde en Yamaha mc forhandler, der både handler med motorcykler, men også med Yamaha ATV’ere. De kan fortælle dig, hvad du skal have i tankerne, når du køber dig en ATV samt give dig gode råd til vedligeholdelse. De forhandler også reservedele og udstyr, så du altid ved, hvor du skal henvende dig, hvis du får brug for noget ekstra til din ATV.

Nyt eller brugt?

Mange forhandlere tilbyder muligheden for at købe en ny eller en brugt ATV, og det er op til dig, hvad du foretrækker. Fordelen ved at købe en brugt er, at du kan opnå nogle gode besparelser, men du kan derved heller ikke være garanteret din ATVs levetid på samme måde, som hvis du køber en helt ny. Ofte holder de i mange år, men alt afhængig af terræn og køretimer, vil den løbende få slitage. Men er det din første ATV, kan det være en god ide at købe en brugt. Så kan du få afprøvet, om det er lige præcis det køretøj, du har brug for.

Yamaha Store Ringsted

Fluebækvej 200

4100 Ringsted

57 61 82 28

Yamaha mc forhandler

Kategorier

Meta