Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

05/26/2019

Fortællinger fra et liv på vejen

boligkøb københavn

 

Det er sjovt og spændende at skulle finde en ny bolig. Det er desværre ikke helt let at finde den helt rigtige bolig. Der skal til tider handles hurtigt, når drømmeboligen endelig er fundet. Der er adskillige ting, som der skal være i orden før, at boligkøbet kan godkendes. Der opstår her en risiko for miste boligen, hvis de nødvendige krav ikke er på plads i god tid. Nogle ting er besværlige at få på plads, hvorfor det kan blive en langvarig proces. Det er af den grund vigtigt at have styr på alt inden, at den helt rigtige bolig bliver fundet.

Krav til boligkøb

Budget: Det vigtigste krav til boligkøbet er købernes budget. Det kræver et samarbejde med banken, hvis pengene skal finansieres derfra. Banken vil klarlægge købernes budget, hvilket sætter rammen for boligens pris. Der skal i den sammenhæng også afsættes plads i budgettet til renoveringer og andre omkostninger ved gennemførsel af boligkøbet.

Boligens pris: Det er vigtigt at bedømme, om boligens pris er tilsvarende til områdets priser. Det er muligt at finde tidligere salgspriser for boliger på nettet. Det anbefales dog at få erfaren boligkøb rådgivning fra København, som kan rådgive i boligens pris og kvadratmeterpris i forhold til resten af området.

Forsikring: En forsikring bør tilkøbes, så boligkøberne er økonomisk sikret i tilfælde af uventede problemer. Det er gennem forsikringen muligt at få økonomisk bidrag, så køberne kan blive i boligen på trods af problemer, som medfører økonomiske konsekvenser.

Tilstandsrapport: Ved salg af bolig udarbejdes der en tilstandsrapport for at få overblik over boligens tilstand. Det er her, hvor problemerne ved boligen påpeges, såfremt de findes. I den forbindelse kan eksperter inden for boligområdet inddrages til at vurdere de eventuelle problemer.

Salgsopstilling: En salgsopstilling er nødvendig, da den dokumenterer boligens tinglysning samt andre udgifter i forbindelse med selve boligen og salget.

Selve boligkøbet: Køberne er klar til at købe bolig, hvis alle de ovenstående krav er på plads. Køberne kan herefter byde på en bolig, hvorefter en købsaftale skal udarbejdes med henblik på rettigheder. Det kan virke som en uoverskueligt proces at få alle de nødvendige krav på plads. Der bør her søges juridisk hjælp fra en rådgivende boligadvokat fra København eller den nærmeste by, som har kendskab til boligkøb. Rådgivningen tilpasses efter type af boligkøb. Det er således muligt at få vurderet området af en stedkendt. Boligadvokaten kan hjælpe køberne igennem alle de nødvendige krav og dermed hele processen, så købet af den helt rigtige bolig kan gennemføres. Der er på den måde styr på kravene til boligkøbet, så drømmeboligen ikke sælges til andre interesserede købere.

Boligkøbsadvokaterne
Frederiksborggade 5A
1360 København K
Tlf: 70 70 50 80

Uncategorized

Kategorier

Meta