Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/cogkkoreskole.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

07/18/2019

Fortællinger fra et liv på vejen

Alle større virksomheder har store serverrum, som er helt grundlæggende for deres it-systemers sikkerhed. Disse rum kan for mange virksomheder være omdrejningspunktet for alt arbejde, og hvis de bryder ned, kan det have fatale følger for arbejdet og samtlige medarbejdere. I rigtig mange tilfælde kan grunden til at de bryder sammen være overophedning, og derfor kan det være en god idé at holde dem nedkølet. Der er der flere måder at gøre det på, men hvis man gerne vil være helt sikker, så skal man have installeret et anlæg af en professionel virksomhed. Klima- og køleløsninger fås i rigtig mange forskellige kategorier, prisniveauer og klasser. Derfor skal du sørge for at tale med en professionel virksomhed, som kan fortælle dig præcist, hvad du har behov for i din virksomhed. Læs med nedenfor, hvis du er interesseret i at vide, hvad der skal til for at afkøle større serverrum.

Køling af serverrum

Hvilke behov har man?

Først og fremmest er størrelsen på serverrummene naturligvis afgørende for, hvor stort behovet for køleanlægget er. Større serverrum er ofte mere komplekse og har et større behov for en skræddersyet køleanlægsløsning. Flere og flere virksomheder benytter sig af det man kalder frikøling, som er langt mere økonomisk end de fleste andre køleanlæg. Ved at bruge frikøling kan man spare op til 90% af de omkostninger, der normalt ville være, hvis man brugte almindelige kølingssystemer. Udover frikøling findes der rigtig mange andre løsninger til serverrum i alle størrelser. Derfor er det helt grundlæggende at tage kontakt til en professionel virksomhed, som kan sende en installatør ud for at finde ud af, hvad der præcis skal til for at skabe de rigtige forhold i den pågældende virksomhed. Ring derfor allerede i dag til en virksomhed, som har med klima- og kølingssystemer at gøre, og forhør dig nærmere om dine muligheder.

Mindre serverrum

Hvis der er tale om mindre og små serverrum kan det være tilstrækkeligt med et professionelt airconditionanlæg. Det er dog vigtigt at vide, at der findes mange former for aircondition, og det kræver igen en klimakonsulent, så han eller hun kan afgøre, hvad der præcist skal til i din virksomhed. Som beskrevet ovenfor, findes der rigtig mange løsninger, og det er derfor væsentligt at du finder den bedste ved at kontakte en virksomhed, der har dygtige klimakonsulenter, og som kan fortælle dig præcis, hvad der skal til. Hvis din virksomhed er i København, så findes der heldigvis rigtig mange dygtige og professionelle.

Dankøling A/S
Islevdalvej 41
2610 Rødovre
70 25 94 50

Frikøling , Køleløsninger , Køling til serverrum

Kategorier

Meta